Asiakaspalautteet

"Tulostus onnistui helposti niiden ohjeiden avulla, jotka laitoit sähköpostilla Meidän häissä lapset olivat 3-9 vuotiaita, mutta tulostin puuhapöytään myös niitä vanhempien lasten labyrintti-tehtäviä. Tehtävät olivat sopivan haastavia ja lapset viihtyivät hyvin niiden parissa Itse olin iloinen, että sain valmiit tehtävät eri ikäisille lapsille ja sain tulostaa oikean kokoisen puuhavihkon, joka ei vienyt pöydässä liikaa tilaa. Kiitos vielä, että tarjoat lapsille tätä palvelua! Ei tarvinnut pelätä, että joku lapsi alkaa kiukutella tai juosta ympäriinsä kesken vihkimisen."

Tanja

Morsian

"Lastenohjaaja hoiti homman ihan kympin arvoisesti!"   

Kaarina

Morsian

"Meiltä iso suositus viime viikonlopun juhlista noista teidän puuhapaketeista. Osa lapsista olisi halunnut tehdä näitä vielä seuraavana päivänä lisääkin juhlien jälkeen. "

Kaisa

Morsian


"Oltiin todella tyytyväisiä pakettiin ja sille todella tuli käyttöä. Lapset löysivät puuhanurkkauksen jo ruokailun aikana ja sinne melkein jämähtivät, erityisesti vähän nuoremmat lapset (alle kouluikäiset). Meillä sujui juhla todella mukavasti, kun lapsia ei pakotettu istumaan paikallaan ja seuraamaan ohjelmaa, vaan saivat touhuta omia leikkejään ja näin ollen eivät myöskään "häirinneet" muuta touhua😊"

Minttu

Morsian

"Lapsenvahti oli aivan älyttömän ihana, lapset tykkäsi ja aikuiset olivat aivan mielisään, kun lapset viihtyivät niin hyvin."

Elisa

Morsian

Paketti oli hyvin suunniteltu, ja superplussa siitä miten helppo se oli palauttaa! 

Marianne

Morsian

Lastenjuhlat - Hääpalvelu 3110994-9 | © 2021
info.lastenjuhlat@gmail.com
Sivullä käytössä Facebook-pixel  
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!