Uudet nettisivut löydät

Lastenohjaaja


Tarvitsetko juhliisi Lastenohjaajaa, jotta vanhemmat saavat juhlia rauhassa? Lasten Juhlien kautta voit varata häihisi ohjaajan, jolla on paljon kokemusta lapsiryhmän hallinnasta. Ohjaaja huolehtii leikkipaikalla lapsista ja leikittää heitä toiveidesi mukaan.


Hinta 30 e/h + matkakorvaus 0,43 €/kmOta yhteyttä

Tiedustele, missä on juhlapaikkaltasi lähin vapaa lastenohjaaja

Usein kysytyt kysymykset

Tarviiko lastenohjaajalle varata ruoka ja istumapaikka?

Ei tarvitse.Jos ruoka on maksettu vieraalle, joka ei päässytkään häihin paikalle,voit antaa lastenohjaaja nauttia hääruuasta :)


Jos valitsen häihini huone- tai ulkopaketin sekä lastenohjaajan tuoko lastenohjaaja paketit tullessaan?

Ei tuo. Paketit tulevat Ylöjärveltä postitse tai haettuna ja ohjaaja lähimmästä kaupungista hääpaikkaanne nähden. Voit laittaa paketit itse käyttökuntoon tai varata ohjaajan paikalle puoltatuntia ennen lasten saapumista, jolloin ohjaaja voi laittaa esille paikka- tai ulkopaketin.


Moneksiko tunniksi lastenohjaaja varataan?

Vähimmäisaika on 3 tuntia. Erityisen tärkeätä lastenohjaajan paikalla olo  on ruokailun ja kahvin aikana..


Onko lapset ohjaajan vastuulla?

Lapset ovat huoltajien vastuulla. Leikkipaikalla lastenohjaaja huolehtii lapsista ja heidän viihtyvyydestään. Ohjaaja tuo lapsen vanhemman luo, jos lapselle tulee hätä jota ohjaaja ei pysty ratkaisemaan leikkipaikalla, Lastenohjaaja ei siis ole lastenhoitaja,esimerkiksi vaipanvaihto on huoltajan vastuulla.


Tarviiko minun suunnitella leikit mitä ohjaaja leikittää?

Ei tarvitse. Lastenohjaaja on valmis leikittämään lapsia tilanteen niin vaatiessa tai tiettyyn sovittuna kellonaikana. Voit halutessasi suunnitella leikin tai antaa ohjaajalle vapaat kädet. Leikitys tapahtuu leikkipaikoilla ellei toisin sovita.


Lastenjuhlat - Hääpalvelu 3110994-9 | © 2021
info.lastenjuhlat@gmail.com
Sivullä käytössä Facebook-pixel  
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!